Fina och färgstarka strumpor våren 2020

Nu börjar äntligen vårsäsongen efter en lång vinter. Kanske är det viktigare än någonsin att klä sig i lite roligare färger och mönster på fötterna nu då corona härjar. Klä dig i färgstarka strumpor som gör dig glad. Även om du har dresscode på arbetet med kostym går det att ha uppiggande strumpor. Samma sak för kvinnor i och med kjolsäsongen startar. Det går att hitta strumpor med olika mönster och färger. Populära färger inför våren är gult och randigt. Det finns massor av olika strumpor att hitta runt om i butiker online, vi rekommenderar bland annat Happy Socks som har roliga och fantasifulla strumpor för män, kvinnor och barn i sitt utbud. I år har de mycket djurmönster med katter, kossor och lejon men även tecknade figurer som Rosa Pantern. Oavsett mönster kan du vara säker på att de är färgstarka och livar upp. Har du karantän och självisolering kan vi tipsa om ljudböcker här, välj någon rolig, och sedan kan du lyssna medan du granskar dina färgglada fötter i ryggläge.

Vårfina randiga strumpor

Leave a Reply

Your email address will not be published.