Swedish Edition strumpor

Vad kan passa bättre på vägen till ett möte för ombildning i Stockholm ,en midsommarafton eller en dag med rocka sockarna än att köra med ett svenskt tema på fötterna. Happy Socks har en gift box, alltså en presentask, med tre par sockor som alla har ett svenskt tema. Det finns special editions för flera olika länder men vi slår ett extra slag för den svenska gåvoasken. Precis som alla Happy Socks strumpor är de färgsprakande både vad gäller mönster som bakgrund. Den svarta strumpan har ett kurbitsmönster som för tankarna till Dalarna och allmogen. Vi stannar i Dalarna för det andra paret som har blå bakgrund och pryds av dalahästar. Det sista paret har en härlig grön nyans och dekoreras av älgar. Vi undrar just om det tredje paret kommer att göra stor succé i Tyskland som är så älgtokiga? Sockarna kan tvättas i 40 grader och är tillverkade av 86 % bomull, 12 % polyamid och 2% elastan.

Röda träskor med kurbitsmönster

Leave a Reply

Your email address will not be published.